Catalunya

Sobre la vaga d’Amazon a El Prat

By 11 noviembre 2019 No Comments

El Partit Comunista (PCTC) es manifesta en suport del company vaguista que va patir un atropellament durant el piquet. Denunciem les pressions que va tenir la plantilla el dia de la vaga i l’intent de boicot per part de la direcció de l’empresa. Els comunistes, aquí a Catalunya com a Madrid i qualsevol part de l’Estat, estem de part dels/les treballadors/es.

En el dia d’ahir, malgrat haver estat convocada la vaga, l’empresa va oferir jornades lúdiques per a distreure als treballadors i fer-ho més atractiu, va modificar horaris amb una hora més perquè els companys hagin de justificar la seva absència laboral durant la jornada de vaga. Són tàctiques emprades per Amazon per a dissuadir la classe obrera d’exercir la seva protesta en favor d’un millor conveni.

L’incident ocorregut amb el company que va patir un atropellament després del piquet ve a demostrar l’estrès al qual sotmeten les grans empreses als seus treballadors, fins al punt de buscar augmentar la pressió per a lliurar la mercaderia, malgrat haver-hi convocada una vaga, amb l’objectiu de minimitzar l’impacte econòmic de la mobilització.

Els i les comunistes del PCTC denunciem les coaccions que va patir la plantilla per part de l’empresa i animem a lluitar per un conveni digne per a millorar les nostres condicions de treball. La mobilització, la vaga i la solidaritat són eines de lluita imprescindibles per a la nostra classe en la cerca de conquestes laborals en el centre de treball. Cridem a diverses organitzacions sindicals i a companys/es dels polígons industrials a solidaritzar-se amb les mobilitzacions del sector.

10 de novembre de 2019

Cèl·lula del PCTC al Baix Llobregat