Skip to main content

El PCTE a les Illes Balears ha experimentat un creixement significatiu en els darrers anys, tant pel que fa a la capacitat organitzativa com a la militància. Aquest creixement ha permès poder celebrar una Conferència Territorial extraordinària en la que s’ha procedit a la reorganització de les cèl·lules, dividint d’aquesta manera l’acció del Partit per poder tenir major marge d’acció per poder desplegar els posicionaments i accions del Partit a més capes de la classe obrera balear.

Ja fa una sèrie d’anys que des del PCTE a les Illes Balears hem desenvolupat una feina d’acord amb la línia del Partit, en la bolxevització de la militància i amb el gir obrer. Aquests dos fenòmens ens han permès una millor aproximació a la nostra classe desplegant una tasca més àmplia, juntament amb una professionalització dels perfils militants que s’han anat especialitzant en les seves tasques. D’aquesta manera podem afirmar que consolidam l’acció del Partit a Palma i també feim un pas endavant cap a la Part Forana. Seguim eixamplant els cercles d’influència del Partit amb la intervenció directa en els nostres centres de treball amb la determinació de poder seguir consolidant noves cèl·lules ben prest i intensificar el nostre treball militant per una millor organització de la nostra classe.

Encara ens queda molt recorregut fins esdevenir com el Partit d’avantguarda de la classe obrera, però per ara anem amb un pas ferm cap a un creixement continuat i sostingut, amb un augment de la capacitat organitzativa i del treball militant.