Skip to main content

El PCTE-Illes Balears va celebrar el passat 3 d’octubre la I Conferència territorial. Aquesta trobada marca una passa fonamental en la construcció del partit a les Illes com a una alternativa viable per a la classe treballadora. En temps difícils com els que vivim i els que ens esperen és primordial que la classe treballadora s’organitzi i pugui comptar amb un partit, el seu partit, que ens puguin trobar per defensar sense compromisos els seus drets i lluiti per construir una societat més enllà del daltabaix capitalista que patim actualment.

El partit s’esforçarà per a que la classe treballadora s’organitzi, especialment en l’àmbit sindical i barrial. Davant un panorama polític desolador on la ultra dreta es presenta com una opció legítima que pretén tornar als temps més obscurs de la nostra història recent, o bé l’esquerra institucional que ha estat incapaç de donar solució als problemes reals de la gent durant anys. Aquesta esquerra que es troba domesticada pels poders econòmics i lobbys polítics que manen fora de les institucions parlamentàries i que no té cap tipus de voluntat de rompre amb el capitalisme que tan bé els hi va per poder tenir de què viure. El PCTE-Illes Balears fa una passa endavant per construir una organització política amb i per la classe treballadora, que pugui esdevenir punt de trobada i que serveixi de referència en la defensa dels interessos dels treballadors. Davant un sistema en plena crisi, que col·lapsa i que es destrueix a sí mateix de forma contínua per a benefici dels de sempre, volem fer una crida ben clara.

El PCTE-Illes Balears crida la classe treballadora a construir una alternativa forta i real per fer front a la precarietat, als desnonaments, a l’estacionalitat del treball, al model de monocultiu turístic, a la destrucció del territori, a les nòmines que no arriben a finals de mes, als lloguers abusius, a la crisi d’habitatge, als beneficis pels de sempre, a les promeses buides que se les emporta el vent. Només amb vosaltres i amb la vostra força i decisió podem construir una alternativa real al capitalisme. Vine a construir un món millor, una opció forta contra els xantatges dels què es pensen que manen sobre el poble, vine a lluitar pels teus drets i els dels que vindran darrera, vine a defensar la terra, vine a defensar el treball digne, vine per tenir una vida per poder-la gaudir i viure plenament, reforcem les files del Partit Comunista.

Uniu-vos al partit comunista!

Comitè PCTE-Illes Balears
07/X/2020

 

El PCTE- Illes Balears celebra la I Conferencia territorial

El PCTE- Illes Balears celebró el pasado 3 de octubre la I Conferencia territorial. Este encuentro marca un paso fundamental en la construcción del partido en las Islas como una alternativa viable para la clase trabajadora. En tiempos difíciles como los que vivimos y los que nos esperan es primordial que la clase trabajadora se organice y pueda contar con un partido, su partido, que nos puedan encontrar para defender sin compromisos sus derechos y luche para construir una sociedad más allá del descalabro capitalista que sufrimos actualmente.

El partido se esforzará para que la clase trabajadora se organice, especialmente en el ámbito sindical y barrial. Ante un panorama político desolador donde la ultra derecha se presenta como una opción legítima que pretende volver a los tiempos más oscuros de nuestra historia reciente, o bien la izquierda institucional que ha estado incapaz de dar solución a los problemas reales de la gente durante años. Esta izquierda que se encuentra domesticada por los poderes económicos y lobbies políticos que mandan fuera de las instituciones parlamentarias y que no tiene ningún tipo de voluntad de roturar con el capitalismo, que tan bien les va para poder tener de qué vivir. El PCTE- Illes Balears da un paso adelante para construir una organización política por y para la clase trabajadora, que pueda ser un punto de encuentro y que sirva de referencia en la defensa de los intereses de los trabajadores. Ante un sistema en plena crisis, que colapsa y que se destruye a sí mismo de forma continua para beneficio de los de siempre, queremos hacer un llamamiento muy claro.

El PCTE- Illes Balears llama a la clase trabajadora a construir una alternativa fuerte y real para hacer frente a la precariedad, a los desahucios, a la estacionalidad del trabajo, al modelo de monocultivo turístico, a la destrucción del territorio, a las nóminas que no llegan a finales de mes, a los alquileres abusivos, a la crisis de vivienda, a los beneficios por los de siempre, a las promesas vacías que se las lleva el viento. Solo con vosotros y con vuestra fuerza y decisión podemos construir una alternativa real al capitalismo. Ven a construir un mundo mejor, una opción fuerte contra los chantajes de los que se piensan que mandan sobre el pueblo, ven a luchar por tus derechos y los de los que vendrán detrás, ven a defender la tierra, ven a defender el trabajo digno, ven para tener una vida para poderla disfrutar y vivir plenamente, reforzamos las filas del Partido Comunista.

¡Uníos al partido comunista!

Comitè PCTE-Illes Balears
07/X/2020