Skip to main content

Les eleccions al Parlament de Catalunya arriben en un moment on els problemes sanitaris es troben en un punt gravíssim. La crisi econòmica, per la seva banda, encara no s’ha desplegat en tota la seva dimensió i, tot i així, ja ha afectat a desenes de milers de persones que han perdut la feina o la casa o gran part dels seus ingressos.

En aquesta situació, els diversos partits polítics presents al Parlament han estat barallant-se per fixar la data de les eleccions amb la situació sanitària a la boca però el rèdit electoral al cap. En tot moment s’han guiat pels resultats dels sondejos, no pels indicadors sanitaris, a l’hora de posicionar-se a favor o en contra.

Al final hi ha eleccions, hi ha campanya i tots els partits es preparen per mirar d’enganyar-nos un cop més per seguir gestionant la nostra misèria durant quatre anys.

En aquestes circumstàncies, el PCTC posem sobre la taula al conjunt de la nostra classe, la classe obrera, un programa que no és de gestió del sistema, sinó de lluita. Situem als nostres companys i a les nostres companyes als barris i a la feina unes reivindicacions per les que volem lluitar fora del Parlament, en el context de la lluita general per construir un país per a la classe obrera. El que volem aconseguir en aquestes eleccions, a més de fer una reflexió col·lectiva sobre el contingut del programa amb la classe obrera, és que la veu dels treballadors i de les treballadores arribi al Parlament, tot fent servir aquella tribuna per a que es coneguin, encara més, les lluites als centres de treball i als barris.

Per això, aquest programa no va tant de QUÈ PODEM FER NOSALTRES al Parlament sinó de QUÈ PODEM FER TOTS I TOTES per organitzar la lluita en cada centre de treball i barri obrer. Us convidem a llegir-lo i a compartir-lo amb els vostres cercles d’amistats i familiars.